Het hol van de leeuw is een werk-, overleg- en ontmoetingsplek waar creatief en sociaal bewogen ondernemers onderdak vinden voor hun bedrijf, plan of idee. Vanuit het motto: wees niet bang voor je angst, elk risico is een kans om te groeien! ZoonStudio is mede-initiatiefnemer van deze plek en verzorgde het concept, logo, identiteit, communicatie en promotie. Het betreft de voormalige werkplek van grafisch ontwerper, conceptdenker, dichter en fotograaf Leo Creemers, mijn vader. Hieronder een selectie van middelen en uitingen waaronder; de website, een “eigen” lettertype (van Leo’s  handschrift), een poster-serie, kaarten, huisstijl, signing en meer..

 

De website

 
 
 
1
1

 

Bezoek deze website

 

great-things-poster_mockup_MD

De ontwikkeling van het lettertype

Elke letter is zorgvuldig geselecteerd, gedigitaliseerd, gevectoriseerd, en verfijnd uit oude ansichtkaarten, brieven en gedichten. Nu alle details fijnslijpen en graven naar alle benodigde
nummers / symbolen / cijfers, om zo een volledig uitgerust lettertype te maken. Het lettertype is in de nabije toekomst (gratis) te downloaden. (may he roar forever! ; )

Lees meer over dit proces:

in dit blogbericht

 

IMG_5601

Schermafbeelding-2017-04-28-om-13.31.13

afb-lettertype-handschrift-leo-3

afb-lettertype-handschrift-leo-2

Posters, kaarten & signing van Het Hol

 

poster-serie-voor2naastelkaar-1

poster_mockup_allyouneed-lr

 

posters-div-shotsvoorslider-5

 

 

 

Filmpje tijdens de opening

Zie hieronder een filmpje van de plaatselijke omroep en wat sfeerimpressies van deze spannende en daarom tegelijkertijd geweldige dag!